Alpnaering Produktkatalog Online - Flipbook - 3
A L P N A E R I N G S FAV O R I T T E R
VÅ R E B E S T E O P P S K R I F T E R
HVITLØKSSAUS
COLESLAW
3 dl crème fraiche
1 ts Hvitløkskrydder
1 ts Grønnsaksbuljong eller
Grønnsaksbuljong Puro
4 dl revet hodekål
1-2 revne gulrøtter
2 dl crème fraiche
1 ss Salatmiks
La sausen småkoke slik at ingrediensene
løser seg opp. Server deretter denne
deilige sausen varm eller kald til grillet
kjøtt, som grønnsaksdipp eller som fyll
til bakte poteter! Du kan også blande
kokte poteter i sausen for en skikkelig
god potetsalat.
HVITLØKSBRØD
Tips: Du kan erstatte Hvitløkskrydderet
med Kyllingkrydderet for variasjon.
valgfritt brød
75 g romtemperert smør
1-2 ts Parsillade
Bland smør med Parsillade og smør på
ønsket brød. Stek så i ovnen på 175° til
brødet er gyllent.
HONNING & CHILI-LAKS
FESTFILÉ
1 svinefilet
Parsillade
Hvitløkspepper
Rens fileten og rull den i Parsillade og
Hvitløkspepper. Brun den på utsiden
i en stekepanne og legg deretter hele
fileten i en ovnsfast form i ovnen på
90° til kjøttet når en kjernetemperatur
på 64°. Ta ut kjøttet og la det hvile i
en time. Skjær i 3-4 mm tynne skiver
og server på en seng av ruccola, dryss
over revet parmesan og avslutt med å
dryppe litt balsamicoeddik på toppen.
GÅ IKKE GLIPP AV!
Vi har flere av våre favorittoppskrifter på
produktsidene, gå ikke glipp av de!
2 stykker laks
1 ss flytende honning
2 ss olje
1 ts chili krydder
1/2 ts sitronpepper
1 klype salt
Bland marinaden og pensle laksebitene.
Stek i litt smør til de har fått fin farge.
HURTIGPIZZA
Napolitanesaus
Italy-Mix
revet ost
Smør ferdig Napolitansaus på et stykke
brød, smak til med Italy-Mix og dryss
over ost. Gratiner i ovnen til osten har
fått fin farge.